Marinirani šnjur u preprženom ulju

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
12k
1k
1k
Marinirani šnjur u preprženom ulju
05/07/2019
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema20 min.
Skuvaj45 min.
Ukupno65 min.
Porcije5
"Jednu nedelju čekate dok se šnjur ne začini do savršenstva, to je to"

Potrebni sastojci

  • šnjur - 3 komada
  • morska so - 3 kašike
  • sirće - 3 kašike
  • ulje - 100 ml
  • lovorov list - 2 komada
  • biber - 8 zrna
  • piment - 6 zrna
* merne jedinice

Način pripreme

Riba se očisti i posoli morskom solju. Ostavlja se tokom jednog dana u frižideru. Očisti se od soli i poređa se gusto i tegle.

Preliva se sirćetom i preprženim uljem, pri čemu se između ribe ređa lovorov list, biber i piment. Bude ukusna posle nedelju dana.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni: