Bonapeti.rs»Recepti»Predjela»Punjene pečurke»Pečurke punjene suvim mesom

Pečurke punjene suvim mesom

SofiaSofia
Početnik
8231
Pečurke punjene suvim mesom
Fotografije: Sofia
2 / 3
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
15 min.
Kuvanje
20 min.
Ukupno
35 min.
Porcije
4
"Izvadite vino iz fižidera, našli smo mu društvo, koje će mu se dopasti"

Potrebni sastojci

  • pečurke - 250 g
  • topljeni sir - 4 - 5 komada (trouglovi)
  • kačkavalj - 100 g
  • suvo meso - može i file ili slanina (jednak broj komada, koliko je pečuraka)
* merne jedinice

Način pripreme

Pečurke se operu, nakon čega im se sklanjaju panjići. Napunite ih topljenim sirom.

Uvijte parčiće suvog mesa u male rolnice, nakon toga ih pričvrstite na pečurke pomoću čačkalice.

Poređajte pečurke u posudu za pečenje i preko njih narendajte kačkavalj.

Zapecite ih u rerni zagrejanoj na 200 stepeni dok se ne dobije lepa zlatasta boja.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: