Način pripreme
Ovo jelo sa pečurkama je potpuna improvizacija, ali ipak je ispalo neverovatno ukusno!
Pečurke punjene pilećim mesom koje i vi možete da napravite.
Za taj cilj skuvajte pileće batake, očistite ih od kostiju i sitno iseckajte meso.
Dodajte meso u ostale sastojke i izmešajte.
Skinite panjiće sa pečurki i blago ih izdubite kašikom. Izdubljeni deo dodajte u meso.
Pečurke namažite s malo masnoće spolja i posolite ih. Nakon toga ih napunite smesom.
Pekla sam ih u fryer-u na programu roast, 185 stepeni. Prvo 15 minuta. Tako što sam dva puta otvarala i pritiskala kašikom nadev kako bi lepo izašla tečnost. Na kraju sam odozgo stavila izrendani kačkavalj i zapekla na još 3 minute.
Pečurke možete peći u rerni na 180-190 stepeni. Na kraju uključite samo gornji grejač kako biste kratko zapekli kačkavalj.