Hleb punjen slaninom, kačkavaljem i krastavčićima

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj74223
16/07/2019
"Samo predlažemo, nismo vam rekli da pojedete ceo, jer se vidi da je mnogo ukusan "
Priprema10 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno40 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano111
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Hleb se iseče horizontalno i vertikalno pri, čemu se pazi da se donji deo hleba sačuva ceo.

Kobasica i kiseli krastavčići se iseku na kocke, masline se iseku na sitne kriške, a kačkavalj - na trake. Svi sastojci se stavljaju u hleb i posipa se sa malo čubra odozgo.

Hleb se uvija u foliju i stavlja se u zagrejanu rernu na 180-200 stepeni 15-20 minuta.

Nakon toga sklanjamo foliju i prepečemo hleb još 10 minuta, da se dobro istopi kačkavalj.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar