Riblja čorba od skuše

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj67813
20/07/2019
"Postoji majstorluk u spremanju riblje čorbe i mi ga delimo sa vama "
Priprema15 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno45 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano93
  • Pregledi tokom meseca14
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • skuša - 600 g, file
  • luk - 1 - 2 glavice
  • paradajz - 3 komada
  • peršun
  • so
  • ulje
  • biber - u zrnu
* merne jedinice

Način pripreme

U litar kiuće vode se stavlja so, ulje i na sitno isečen luk.

Nakon što vri 5-6 minuta dodaje se riba, isečena na parčiće.

Dodajemo biber i narendan paradajz. Vri 10-15 minuta i sklanjamo sa vatre.

Posipamo peršunom, isečenim na sitno. Po želji se dodaje sok od limuna.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar