bonapeti.rs»Recepti»Jela od Povrća»Ordever»Brze tikvice sa parmezanom

Brze tikvice sa parmezanom

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
12k
2k
1k
Brze tikvice sa parmezanom
Fotografije: GERGANA YaNKOVA
1 / 2
29/07/2019
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema20 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno40 min.
Porcije2
"Od danas ovo su nam omiljene tikvice sa koricom od parmezana - ko ih proba razumeće zašto"

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Operite i oljuštite tikvice. Isecite na pravougaonike (štapiće).

Prelijte maslinovim uljem i promešajte.

U dubokoj posudi pomešajte prezle, parmezan, so, biber i origano.

Promešajte i uvaljajte tikvice. Poređajte ih u posudu za pečenje pokrivenu papirom za pečenje.

Zagrejte unapred rernu na 220 stepeni i pecite oko 20 minuta.

Servirajte pohovane tikvice u rerni sa finim mlečnim sosom.

Nek vam je slatko!

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni: