Fotografije: Galya Nikolova
2 / 3
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
"Najjednostavniji način da pripemiš odličan kiš je ovaj - sa lisnatim testom i omiljenim nadevom sa šunkom, kačkavaljem i sirom"
- lisnato testo - 1 pakоvanje
- kravlji sir - 60 g, izrendan
- kačkavalj - 60 g, rendan
- sitan sir - 2 supene kašike, od kačkavalja
- kisela pavlaka - 2 supene kašike
- jaja - 1 komad
- šunka - 100 g, sitno iseckana
- mladi luk - 1 struk, isečen
- so
- biber - po ukusu
- origano - 2 prstohvata
- maslac - za premazivanje
* merne jediniceNačin pripreme
Isecite krug od testa prečnika kalupa za pečenje. Namažite maslacem i stavite testo unutra. Izbušite viljuškom.
Pomešajte sve sastojke za nadev i promešajte.
Sipajte gotovu smesu preko testa i pecite kiš dok ne porumeni na 180 stepeni.
Facebook
Omiljeno
Pinterest