Savršeni Kodrit Kadir

30/07/2019
"Kada ti u grudima lupa srce pravog umetničkog čoveka, sve što je od tvoje ruke ti je remek-delo "
Priprema20 min.
Kuvanje50 min.
Ukupno70 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano215
  • Pregledi tokom meseca10
  • Pregledi tokom sedmice3
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

U kalupu karamelizujemo šećer i ostavljamo da se ohladi.

Jaja umutimo sa šećerom, dodajemo sveže mleko i vanilu. Na isti način umutimo sastojke za smesu za kolač.

Na hladan karamel sipamo smesu za karamel, u sredinu kalupa sipamo smesu za kolač.

Pečemo Kodrit Kadir na 170 stepeni na pari.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar