Kuvani rakovi sa belim vinom

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj79973
31/07/2019
"Specijalitet francuske kuhinje, koji se sprema izuzetno lako "
Priprema15 min.
Kuvanje15 min.
Ukupno30 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano54
  • Pregledi tokom meseca3
  • Pregledi tokom sedmice2
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

U litar tople vode dodajte isečen luk, šargarepu, celer i beli luk.

Sipajte vino i stavite zrna bibera i lovorov list. Posolite.

Kada smesa provri, stavite rakove i kuvajte oko 15 minuta.

Servirajte sa sosom od majoneza i senfom.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar