Ruska riblja čorba s paradajzom

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj67813
02/08/2019
"Tradicionalna ruska kuhinja podseća na sebe ovim raskošnim receptom za riblju čorbu "
Priprema25 min.
Kuvanje35 min.
Ukupno60 min.
Porcije5
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano5
  • Pregledi tokom meseca4
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Luk se seče na sitno i prži se u ulju dok ne postane zlatast. Krompir se oljušti i opere se i seče se na kocke.

Dodaje se u luk i isprži se. Luk i krompir se presipaju u šerpu, dodaje se paradajz pire, pasiran paradajz, bujon i so i sve se kuva pod poklopcem dok krompir ne omekša.

Dodaje se riba isečena na kocke i kuva se još 10-15 minuta.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar