Supa od listova cvekle

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
9k
95
593
28/03/2020
"Topla supica od povrća i cvekle - baš nam je to potrebno "
Priprema10 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno70 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano81
  • Pregledi tokom meseca29
  • Pregledi tokom sedmice5
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Očistite i operite svo povrće.

Luk se iseče na sitno i izdinsta se u maslinovom ulju.

Za to vreme narendamo šargarepeu i dodajemo je da se izdinsta sa lukom.

Pazimo da ne zagori i dodajemo vodu ako je potrebno.

Listovi cvekle se iseku na sitno. Dodaju se u šarpu sa ostalim sastojcima za ukusnu supu od povrća.

Preliva se paradajz pireom, razmuti se u malo vode (da ih prekrije jedan prst).

Čim supa provri dodaje se i pirinač sa šoljama vode. Kuva se dok pirinač ne bude gotov.

Začinite supu od listova cvekle solju i biberom po ukusu.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar