Želirane prepelice

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
8226
3
03/08/2019
"Specijalna jela za specijalne ljude i trenutke, koje želite da zapamtite "
Priprema10 min.
Kuvanje45 min.
Ukupno55 min.
Porcije8
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano35
  • Pregledi tokom meseca8
  • Pregledi tokom sedmice2
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Prepelice se izdinstaju na laganoj vatri sa malo vode i ulja. Odvoje se od kostiju, a meso se iseče na sitno.

Želatin se natopi u 60 mlililitara vode i nakon što nabubri ocedi se i rastvara se na pari, ali ne da provri.

Jaja se skuvaju i seku se na polovine.

U kalupe se stavlja meso, pokriva se sa malo majoneza, poklapa se sa polovinom jajeta i preliva se želatinom.

Ostavlja se 3 sata u frižideru.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar