Način pripreme
Keks sameljemo u blenderu na brašno. Dodajemo rastopljeni maslac i samo 100 ml svežeg mleka. Okrenemo jednom da se pomeša.Vadimo i od smese oblikujemo testo, ako je potrebno i ne držimo, dodajemo i preostalih 20 ml svežeg mleka.
Testo od keksa razvučemo na pravugaonik na papir za pečenje uz pomoć oklagije, oko 2-3 mm. Poravnamo sa strane, a isečke stavljamo na testo i još jednom razvučemo da se zalepe. Ponovo poravnamo.
U posudi pomešamo krem sir i kokosovo brašno.
Na testo nanesemo sloj nutele uz pomoć noža, bez 2-3 cm sa strane. Preko nutele nanesemo krem sir, rasporedimo nožem.
Uz pomoć papira uvijamo u rolat. Stavljamo na foliju i iivce uvijemo kao bombonu,
Ostavljamo u frižideru 3-4 sata.
Nakon što se dovoljno ohladi, vadimo i ukrasimo rastopljenom čokoladnom kuvertiom.