Kuvana svinjetina sa zaprškom

Mariola PantelicMariola PantelicPočetnik
26/08/2019
"Ništa ne zagreva dušu tako kao jedna velika posuda kuvane svinjetine sa zaprškom "
Priprema20 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno60 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano10
  • Pregledi tokom meseca2
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Skuvajte svinjske kosti u hermetičkoj šerpi i pokupite meso sa njih i sačuvajte bujon koji se napravio. Odvojeno u dubokoj posudi izdinstajte luk i šargarepu, isečenu na sitno, u ulju.

Dodajte i parčiće paprike. Kada povrće omekša, dodajte 2-3 kašike brašna. Zapržite uz neprestano mešanje.

Dodajte 1 kutlaču bujona i promešajte. Procedite bujon u šerpu.

Dodajte u njega svinjsko meso odvojeno od kostiju i dinstano povrće. Kuvajte oko 10-15 minuta.

Začinite solju, biberom i celerom.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar