Čorba od dimljenog lososa

Toni AleksovToni AleksovDžedaj18202
27/08/2019
"Toliko različita od riblje čorbe koju ste do sada probali - zaslužuje da je probate "
Priprema10 min.
Kuvanje35 min.
Ukupno45 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano14
  • Pregledi tokom meseca4
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • bujon - 2 šolje, od povrća
  • pavlaka - 2 kašike
  • brašno - 1 kašičica
  • belo vino - 1 šolja
  • crni luk - 1 glavica
  • losos - 200 g, dimljeni
  • aleva paprika - 1/4 kašičice
  • so - 1 prstohvat
* merne jedinice

Način pripreme

Ribu i luk nasecite na kockice. Brašno pržite na suvom tiganju i dodajte mu topli bujon.

Procedite smesu od brašna i bujona, dodajte vino i prokuvajte. Dodajte luk i jednu trećinu ribe.

Posolite i kuvajte čorbu 15 minuta. Poslužite, tako što podelite preostalu dimljenu ribu na porcije.

Prelijte čorbom i dodajte pavlaku.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar