Pastrmka sa belim vinom i celerom

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj69803
30/08/2019
"Prihvatamo sve pozive na ručak u kojima je obećano da će biti pastrmka napravljena na ovaj lagan način "
Priprema15 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno45 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano29
  • Pregledi tokom meseca18
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Filetiramo ribu i posolimo po ukusu. Poređamo u odgovarajuću šerpu namazanu maslacem. Dodajemo na kolutove isečen luk, šargarepu, celer, maslac i vino.

Poklapamo poklopcem i dinstamo 20-30 minuta na umerenoj vatri. Garniramo sa kuvanim krompirom ili miksom povrća.

Odozgo prelivamo ribu sosom, dobijenim nakon dinstanja, koji zgusnemo žumancima i posipamo sitno isečenim peršunom.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar