Način pripreme
Pavlaka se pomeša sa vanilom i zagreva se na laganoj vatri, da ne provri. Žumanca se umute sa šećerom dok se ne dobije kremasta smesa. Dodaje se vruća pavlaka i smesa se zagreva na pari dok se šećer ne rastvori.
Banane se oljušte i seku se na parčiće. Pomešaju se sa rumom i stavljaju u kalupe za krem. Prelivaju se smesom od pavlake. Kalupi se poređaju u posudu za pečenje, u koju se sipa voda, tako da stigne do polovine kalupa za pečenje.
Peče se 5 minuta na 180 stepeni i vadi se iz rerne. Ohladi se i ostavlja se u frižider na 6 sati.
Vadi se i krem u svakoj posudici se posipa braon šećerom. Stavlja se u rernu i zapeče se na gril funkciji na 200 stepeni 2-3 minuta, dok se ne stvori karamel korica. Vadi se i hladi se 4 sata.