Teleći bon file sa povrćem

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj79603
27/09/2019
"Nema šta da pogrešite - marinirate, pečete, jedete - lako je i ukusno "
Priprema30 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno60 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano51
  • Pregledi tokom meseca7
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Meso se seče na četiri jednake kriške. One se prekrivaju marinadom i ostavljaju se da je upiju tridesetak minuta.

Za to vreme šargerepe se seku na parčiće, tikvice - na kriške, luk - na šajbne, a paprike se prepolove.

Povrće se ispeče blago sa obe strane u namazanom gril tiganju i stavlja se u posudu pod poklopac. Nakon toga u istom tiganju se ispeku i začinjeni parčići mesa.

Oni se rasporede u tanjire i prekrivaju se povrćem i isečenim avokadom.

Jelo se začinjava sokom od limuna i solju po ukusu, nakon toga se servira.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar