Marinirana losos pastrmka

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
9k
96
599
03/10/2019
"Obavezno, ali obavezno prvo marinirajte - ostalo su detalji "
Priprema15 min.
Kuvanje15 min.
Ukupno30 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano203
  • Pregledi tokom meseca6
  • Pregledi tokom sedmice6
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • šafran - 2 - 3 komada
  • žumanca - 2 komada
  • beli luk - 1 čen
  • losos pastrmka - 4 fileta
  • ulje
  • biber
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Stavite šafran u kašiku tople vode i umutite zajedno sa žumancima.

Začinite belim lukom, solju i biberom. Stavite ribu u odgovarajuću posudu i prelijte je smesom.

Ostavite da se marinira u frižideru jedan sat. Zagrejte maslinovo ulje u tiganju i zapržite ribu.

Ocedite je na kuhinjskom ubrusu i servirajte sa kriškama limuna i salatom po izboru.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar