Domaći djuneri sa telećim mesom

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj80073
04/10/2019
"Nećete pogledati druge djunere kad jednom probate ove - sjajni su "
Priprema30 min.
Kuvanje75 min.
Ukupno105 min.
Porcije3
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano66
  • Pregledi tokom meseca3
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Meso se usitni i peče se sa malo masnoće u rerni, pri čemu se redovno meša. Za to vreme se zamesi testo od brašna i smese od kvasca, vode. šećera i soli.

Ono se iskida ne lopte veličine jajeta, koje se razvijaju u tanku koru. Peku se u blago namazanom tiganju. Nakon što se ispeku, stavljaju se pod poklopac da omekšaju.

U međuvremenu se pravi sos od majoneza, kiselog mleka, krompir pirea, kumina i belog luka. Sve se meša žicom i njim se mažu lepinje. Stavljaju se i ostali sastojci i uvija se djuner.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar