Dinstani jagnjeći bubreg

07/10/2019
"Da biste uživali u prefinjenom ukusu jagnjećih bubrega, treba da ih pripremite kako treba - to je istina i recept "
Priprema20 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno50 min.
Porcije5
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano53
  • Pregledi tokom meseca3
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Bubrege isečemo na dva dela i dinstamo u toplom maslacu nekoliko minuta. Začinimo biberom i solju.

Vadimo bubrege i ostavljamo sa strane.

U istom maslacu propržimo beli luk, isečen na kriške. Dodajemo brašno i pržimo dok ne dobije zlatnu boju.

Dodajemo malo mlake vode i stavljamo sos da provri. Njime prelivamo gotove bubrege i posipamo peršunom po želji.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar