Lazanja sa mocarelom i pečurkama

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj77183
11/10/2019
"Uzmite kore za lazanju i dođite - danas smo u Italiji i prijatno ćemo vas iznenaditi isprobanim receptom "
Priprema20 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno40 min.
Porcije5
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano80
  • Pregledi tokom meseca5
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Skuvajte kore za lazanju u posoljenoj vodi, ocedite i poređajte četiri u podmazanu posudu za pečenje.

Istopite maslac i maslinovo ulje, dodajte isečen luk i zapržite ga. Dodajte pečurke i izdinstajte ih 5 minuta.

Dodajte pavlaku, vino i majčinu dušicu, začinite solju i biberom. Sipajte smesu preko kora i dodajte po malo isečenih pečenih paprika, kao i pola isečenog spanaća.

Stavite odozgo preostale kore lazanje, pospite preostalim spanaćem, kriškama mocarele i preostalom smesom od pečuraka. Pospite parmezanom i zapecite u zagrejanoj rerni dok ne bude gotovo.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar