Sladoled na florentinski način

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj80073
29/10/2019
"Nije teško da ga napravite, teško dolazi posle - da li možete da sačekate da se zamrzne kako treba "
Priprema15 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno35 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano28
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • sladoled - 600 g
  • cimet - 1/2 kašičice
  • kakao - 1/2 kašičice, u prahu
  • vanila - 1 komad
  • banane - 2 komada
  • kondenzovano mleko - 100 ml, zaslađeno
* merne jedinice

Način pripreme

Sladoled se ostavlja da se opusti na sobnoj temperaturi, dodaje se cimet, kakao i vanila i dobro se promeša.

Dodaje se kondenzovano mleko.

Banane se oljušte i iseku se na veoma sitno.

Sve se promeša i ostavlja se u zamrzivaču 3 sata.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar