Aromatična posna janija

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj77613
04/11/2019
"Možda je posna, ali je toliko šarena i aromatična, da ćemo obavezno sipati još "
Priprema15 min.
Kuvanje25 min.
Ukupno40 min.
Porcije3
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano119
  • Pregledi tokom meseca118
  • Pregledi tokom sedmice4
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Zagrevate maslinovo ulje i počinjete da dodajete povrće, počevši od luka, slede paprike, pečurke i krompir - svi isečeni.

Dinstate na kratko i dodajete pirinač, zapržite blago i prelivate vodom tek toliko da prekrije sastojke.

Začinjavate začinima po ukusu i dodajete izgnječen beli luk, kuvate janiju od povrća dok ne budu gotovi krompir i pirinač.

Ako volite ređu janiju, dodajte više vode, da vam ostane sosić :)

Sjajno se kombinuje sa pogačicom sa kefirom bez mešenja.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar