Ratatuj bez patlidžana sa prelivom

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj77183
08/11/2019
"Nema patlidžana - nema razloga za brigu - može i bez njega, ali obavezno treba da stavite ukusan preliv "
Priprema15 min.
Kuvanje70 min.
Ukupno85 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano17
  • Pregledi tokom meseca15
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Povrće se očisti i iseče na tanke krugove.

Krugovi povrća se poređaju jedno do drugog ispravljeni dok ne popune posudu za pečenje.

Ređano povrće se posipa sitno isečenom mirođijom, solju i biberom.

Preliva se sa malo ulja, u koje su stavljeni pasirani čenovi belog luka, kao i sa malo vode - 50-70 ml.

Ratatuj se peče u rerni zagrejanoj na 200 stepeni dok ne bude gotov.

Vadi se, preliva se prelivom i vraća se nazada u rernu da se zapeče.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar