Način pripreme
Zagrejte ulje 2 minuta u mikrotalasnoj rerni na punoj jačini, nakon toga stavite sitno isečen luk i gnječeni beli luk. Kuvajte još 2 minuta, dodajte kukuruzno brašno i kari i dobro promešajte.
Sipajte vrući pileći bujon, narendanu jabuku, slatko i paradajz pire, pasirajte sastojke u blenderu i uključite na punu jačinu mikrotalasnu 5 minuta. Dobro promešajte i dodajte kiselo mleko.
Zagrejte tanjir za pečenje u mirkotalasnoj oko 10 minuta na punoj jačini. U međuvremenu napravite poprečne razreze na koži pačijih grudi. Stavite filete kožom na dole u posudu i pritisnite.
Vratite u mikrotalasnu i uključite na punu jačinu minut i po. Okrenite filete i ponovo kuvajte oko 3 i po minuta na punoj jačini. Pokritje posudu poklopcem i ostavite 3-4 minuta da se ohladi. Servirajte jelo obilno preliveno sosom i sa zelenom salatom.