Način pripreme
Oštrim nožem napravite duboki prorez u pilećim grudima, ali da ne stignete do kraja.
Začinite meso solju i mlevenim biberom. Isecite mocarelu na debele parčiće. Stavite ih u formirani džep i probodite čačkalicom. Umutite jaja žicom.
Pripremite u dva tanjira belo i kukruuzno brašno. Uvaljajte pileći džep prvo u belo brašno. Potopite ga u umućeno jaje i uvaljajte u kukuruzno brašno. Namažite posudu za pečenje maslinovim uljem.
Stavite džep, prelijte mlazom maslinovog ulja. Ispecite punjeni pileći džep na 180 stepeni u prethodno zagrejanoj rerni sa ventilatorom dok se ne dobije zlatasta, hrskava korica. Servirajte sa salatom po želji.
Možete da servirate parčiće punjenog pilećeg džepa prelivene sosom od pečuraka, kako se vidi na jednoj od slika!
Nek vam je slatko!