Jagnjeća džigerica na seoski način

19/12/2019
"Jagnjeća džigerica je pravi delikates, koji, ako se pripremi po ovom receptu se bukvalno topi u ustima "
Priprema10 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno40 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano329
  • Pregledi tokom meseca7
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isecite luk na polumesec, posolite i izgnječite.

U tiganju ugrejte čašu maslinovog ulja.

Stavite luk, dodajte džigericu, isečenu na komade i pržite kratko.

Isecite jednu pečenu, crvenu papriku na male komade.

Prepolovite paradajz. Dodajte povrće u tiganj. Poklopite i kuvajte još oko 10 minuta.

Začinite jagnjeću džigericu sa prstohvatom bibera i aleve paprike, prstohvatom soli i pospite bogatijim prstohvatom iseckanog peršuna.

Servirajte jagnjeću džigericu na seoski način toplu, po želji sa salatom.

Neka vam je slatko!

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar