Način pripreme
U posudi pomešamo suve sastojke za koru i dobro ih promešamo. Nakon toga dodajemo tečne i lepo promešamo drvenom kašikom da se dobije homogena smesa.
Sipamo u tepsiju, obavezno obloženu papirom za pečenje (blago nauljenu). Pečemo u prethodno zagrejanoj rerni na 150 stepeni otprilike 35-40 minuta.
Kada je kora gotova, ostavljamo je na 10-15 minuta u tepsiji i tada je premeštamo na poslužavnik ili tanjir za torte. Treba u potpunosti da se ohladi.
Dok čekamo da se kora ohladi, pripremamo krem. Odvajamo sto mililitara hladnog mleka i u njemu umutimo brašno da se ne pojave grudvice. U ovu kašicu dodajemo umućena žumanca. Ostalo mleko stavljamo u kaserolu da provri na ringli i polako uz neprestano mešanje (mutilicom za jaja) sipamo kašicu od brašna.
Kada se zgusne, stavljamo kravlji maslac da se unutra istopi i zasladimo šećerom. Na kraju dodajemo vanilu. Ostavljamo krem da se blago ohladi. Ne treba da bude vruć.
Dok se krem hladi pravimo rupe u kori, gledajući da ne stignemo čak do dna.
Rupe punimo kremom. Ostalim kremom prekrivamo kolač sa svih strana.
Komadiće, koji nam ostanu od izdubljivanja kore, pravimo da budu krupne mrve i obilno posipamo na krem. Kada se krem u potpunosti ohladi, stavljamo kolač u frižider da se stegne.