Dinstana bukovača sa 5 vrsta luka

LenkaLenka
Kuvar
584
363
1k
15
2
08/04/2021
"Naizgled klasičan recept obogaćen raznim vrstama luka. Probajte, nećete se pokajati."
Priprema20 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno50 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Korisnici, koji su pripremili ovaj recept: 1
  • Ukupno pregledano96
  • Pregledi tokom meseca95
  • Pregledi tokom sedmice15
  • Rejting4 od 5
  • Skuvano1

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Ugrejte šerpu na umerenoj vatri i nju dodajte maslac, Dok se maslac topi, vi seckajte crni luk, pa ga stavite u šerpu, odmah nakon crnog luka seckamo srebrenjak i njega dodajemo.

Čim smo dodali srebrenjak, sečemo praziluk i dodajemo pa mladi luk i na kraju beli luk. Kao što ste primetili, lukove stavljamo hijerarhiski po tome kome više treba da se obradi.

Na kraju dodajemo iseckanu bukovaču. Posolimo, dodamo malo vode i dinstamo dok voda ne ispari. Na kraju pobiberimo i serviramo.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar