Posna bukovača u kokosovom mleku

LenkaLenka
Kuvar
584
363
1k
15
2
08/04/2021
"Pošto je vreme posta, da malo obogatimo recepte posnom hranom. Jelo se brzo sprema tako da je idealno za ljude sa malo slobodnog vremena."
Priprema15 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno55 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Korisnici, koji su pripremili ovaj recept: 4
  • Ukupno pregledano41
  • Pregledi tokom meseca40
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting4 od 5
  • Skuvano4

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Staviti maslinovo ulje u vok tiganj. Dok se greje ulje iseckamo luk i dodamo ulju, Posolite luk kako bi pustio svoje sokove.

Bukovaču pripremite i iseckajte. Dodajte luku, poklopite i ostavite da se dinsta.

Nakon 7-8 minuta, naspite kokosovo mleko i ostavite da se kuva. Pred sam kraj kuvanja dodajte kari i biber.

Sremuš očistite i iseckajte i dodajte sosu promešajte i skinite sa vatre. Možete služiti sa pirinčem.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar