Način pripreme
Očistimo tikvice i sitno ih izrendamo. Istiskamo ih rukama kako bismo maksimalno uklonili sok. sipamo istisnute tikvice u posudu.
Mutimo jaja u posebnoj posudi i dodajemo ih. Posolimo i dodajemo ulje i kačkavalj.
Mešamo i raspoređujemo smesu u pravougaonu tepsiju koju smo prethodno pokrili listom papira za pečenje. Zagladimo.
Pečemo na 200 stepeni 25 minuta.
Ostavljamo da se ohladi i odvajamo od papira.
U posudu izmrvimo sir i dodajemo sitni sir i majonez. Mešamo i ovom smesom ravnomerno premazujemo koru od bundeve.
Uvijamo u rolat i stavljamo na veliki tanjir.
Odozgo dekorišemo krem sirom i posipamo iseckanom mirođijom.
Ostavljmo naš keto rolat sa tikvicama na 1-2 sata da se stegne tako što po želji možemo da ga stavimo i u frižider.
Sečemo ukusan slani rolat i serviramo.