bonapeti.rs»Recepti»Jela sa Mesom»Teletina»Šnicle»Krhke teleće šnicle sa lukom i vinom

Krhke teleće šnicle sa lukom i vinom

Yordanka KovachevaYordanka Kovacheva
Autor
3k21715k547
Krhke teleće šnicle sa lukom i vinom
Fotografije: Yordanka Kovacheva
1 / 3
22/09/2021
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
15 min.
Kuvanje
180 min.
Ukupno
195 min.
Porcije
6
"Uživajte u ovim krhkim telećim šniclama sa lukom i vinom zajedno sa ukusnim svežim garnirungom"

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Zapecite teleće šnicle u blago namazanom tiganju.

Isecite luk, peršun i majčinu dušicu na sitno i promešajte ih zajedno sa sosom i malo masnoće.

Poređajte šnicle u glinenu đuvečaru, pospite ih odozgo lukom i začinima i nastavite tako da ređate sastojke dok se ne potroše.

Između mesa stavite i nekoliko lovorovih listova.

Prelijte sve sastojke vinom i dolijte vodu.

Stavite đuvečaru u rernu na oko 2 sata na 120 stepeni.

Uživajte u ovim krhkim telećim šniclama sa lukom i vinom zajedno sa ukusnim svežim garnirungom.

Prijatno!

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: