Način pripreme
Uzimamo prvi koru i celu je premazujemo delom istopljenog maslaca (odvajamo 1/3 maslaca kako bismo ga dodali na kraju u korpice).
Posle uzimamo drugu koru, stavljamo je na prvi i mažemo i nju maslacem.
Tako radimo sa trećom i četvrtom korom. Ređamo četiri kore jednu na drugu.
Nakon čega sečemo kore na šest jednakih delova.
Uzimamo kalup za mafine (u ovom slučaju nam je potrebno šest) i oblikujemo u njemu korpice.
Krajeve savijamo ka unutra da ne bi izgoreli. Uzimamo posudu i mutimo jaja u njoj dodajto izmrvljeni kravlji sir, krem sir i čedar sir iskidan na male komadiće.
Uključujemo i sitno iseckano meso. Stavljamo čubar.
Dobro izmešamo i punimo slane korpice smesom.
Na kraju posipamo jednostavne pitice susamom i stavljamo po kockicu ostalog maslaca.
Pečemo u prethodno zagrejanoj rerni na 180°C, 170°C otprilike 20-30 minuta nadlgedajući ih tokom 10 minuta da ne zagore.
Poslužujemo tople sa šoljom ajrana.
Neka vam je slatko!