Način pripreme
U toploj vodi se rastvaraju kvasac i šećer. Ostavlja se da naraste.
U veliku posudu se stavljaju brašno, ulje i so. Dodaje se kvasac i topla voda. Zamesi se testo. Ostavlja se da naraste 30 minuta.
Za to vreme se priprema nadev. Luk se očisti i iseče na polukrugove. Suva kobasica se iseče na kolutove. Dimljeno meso i kuvano meso se seče na kockice. Masline se očiste i iseku na trake. Topljeni sir se iseče na kockice. Kačkavalj se narenda.
Priprema se velika nauljana posuda za pečenje. Testo se razvija oklagijom i razvlači u posudu za pečenje. Uključuje se rerna da se zagreje na 180 stepeni. Testo se maže paradajz sokom.
Pripremljeni sastojci, osim kačkavalja se raspoređuju ravnomerno preko testa.
Peče se dok kora ne bude gotova. Posipa se kačkavalj i vraća se u rernu da se zapeče.
Velika bogata pica je sjajan doručak za celu porodicu.
Razume se nadev ukusne pice može da bude zamenjen po ukusu članova porodice.