Način pripreme
Stavite vodu u lonac na šporet. Brokoli prokuvajte kratko u vodi, da ne bude previše mekan. Nakon što ga prokuvate, izvadite ga i prebacite u drugu posudu.
Sipajte ulje u veliki tiganj i zagrejte ga na šporetu. Piletinu isecite na tanke trake. Začinite meso solju i biberom po ukusu. Dinstajte piletinu u ulju.
Isecite glavicu luka na tanka rebarca i dodajte ih piletini da se zajedno prodinstaju i omekšaju. Kuvajte na laganoj vatri. Često mešajte.
Dodajte brokoli i kukuruz i sve dobro promešajte. Začinite zapečeno jelo sa piletinom solju i biberom.
Pomešajte pavlaku i topljeni sir i mešajte da dobijete jednoličnu, glatku smesu. Sipajte smesu u ostale namirnice u tiganj i promešajte.
Sitno iseckajte peršun i dodajte ga u zapečeno jelo sa brokolijem. Kuvajte vrlo kratko. Od pavlake i topljenog sira dobija se ukusan sos.
Prebacite u pleh i po vrhu narendajte kačkavalj. Vaše ukusno zapečeno jelo pecite u zagrejanoj rerni dok se kačkavalj ne istopi.
Ukusno zapečeno jelo sa piletinom, brokolijem i pavlakom servirajte toplo.