Način pripreme
Odvojte belanca i žumanca. Belanca umutite u sneg i ostavite ih sa strane.
Prvo dobro umutite žumanca sa zaslađivačem i vanilom.
Nakon toga dodajte brašno i ponovo umtite. Pomešajte belanca sa drugom smesom i izmešajte špatulom.
Stavite papir za pečenje u tepsiju. Moja je sa dimenzijama 28 sa 31 cm. Papir namažite sa malo maslaca.
Ravnomerno rasporedite smesu. Pecite u prethodno zagrejanoj rerni na 180 °C na 10-12 minuta.
Izvadite gotovu koru i zalijte je hladnim mlekom ili zaslađenom vodom. Ostavite je da se ohladi.
napravite krem. Prvo umutite pavlaku. Nakon toga dodajte maskarpone sir, zaslađivač, vanilu. Ponovo umutite.
Koru za tortu isecite na 6 komada. Svaki komad mažite kremom i sa malo slatka.
Počnite da uvijate komade jedan oko drugog za vašu tortu sa pavlakom.
Na kraju premazujete keto tortu sa strane i odozgo. Tortu ukrasite po vašem ukusu.