Način pripreme
Brašno se proseje, doda se 125 g maslaca, 150 g šećera, 1 jaje, pavlaka i umesi se testo. Stavlja se u poudu za pečenje, nauljanu i posutu brašnom, pri čemu se naprave ivice visine oko 4 centimetra. Testo se izbuši na nekoliko mesta viljuškom i ostavlja se 20 minuta u zamrzivaču.
Voda se pomeša sa ostatkom maslaca, preostalim šećerom i stavlja se da se ugreje na ringli. Limun se iscedi i sok se dodaje u vodu. Nakon što smesa provri, dodaje se skrob, prethodno rastvoren sa malo vode. Smesa se kuva 3 minuta uz neprestano mešanje.
Od preostala 3 jaja se odvoje žumanca i belanca. Žumanca se dodaju jedno po jedno u vreo krem uz neprestano mešanje, da se ne bi presekla. Krem se ohladi.
Testo se izvadi iz frižidera, odozgo se stave zrna pasulja i peče se 20 minuta na 200 stepeni. Zrna pasulja se sklanjaju i testo se peče još 25 minuta.
Ohlađena belanca se umute u sneg. Dodaje se po malo od šećera u prahu. Preko ispečenog testa se stavlja krem sa limunom i odozgo se pokriva umućenim belancima. Peče se 15 minuta na 180 stepeni.