Način pripreme
Mladi luk se iseče na kockice, pečurke na kriške, kupus na trakice, tofu na kockice, a beli luk isecite na kockice.
Na zagrejanom ulju propržite mladi luk (manji deo perja ostavite za ukras) sa belim lukom, kupusom i pečurkama oko 2 minuta. Zatim dodajte vodu prema uputstvu na pakovanju i rastvorite paketić začina od nudli.
Rastvorite pastu od soje i čilija u vodi, dodajte malo soja sosa po ukusu (na primer, oko 1-2 kašičice), pa dodajte nudle.
Poklopi se i ostavi na tihoj vatri da u Ramen sve omekša.
Kada nudle malo omekšaju, dodajte dampling knedle i 2/3 tofua i ponovo poklopite, ostavite da se sve dobro skuva.
Kada je gotovo, dodajte preostali tofu, ostavljeni mladi luk i malo susamovog ulja.
Po želji, bogati ramen sa tofuom i dampling knedlama možete posuti susamom