Bonapeti.rs»Recepti»Pecivo»Prženice»Prženi milibrot sa šećerom i cimetom

Prženi milibrot sa šećerom i cimetom

Prženi milibrot sa šećerom i cimetom
Fotografije: VILI-Violeta Mateva
4 / 7
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
10 min.
Kuvanje
20 min.
Ukupno
30 min.
Porcije
4
"Mislim da je ovo kvalitetan apgrejd milibrota"

Potrebni sastojci

  • jaja - 3 komada
  • sveže mleko - 200 ml
  • šećer - 3 supene kašike
  • cimet - 1 kašičice
  • ulje - 100 ml, za prženje
  • milibrot - 1 komad, suv
* merne jedinice

Način pripreme

U posudu umutimo jaja, sveže mleko, šećer i cimet.

Suvi milibrot od Uskrsa sečemo na debele kriške. Svaku potopimo u smesu od jaja.

Pržimo u ugrejanoj masnoći sa obe strane. Serviramo sa čašom ajrana, možemo posuti šećerom i prstohvatom cimeta. Brzo i ukusno!

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: