Rebarca sa sotiranim krompirom

Rebarca sa sotiranim krompirom

Jelena AndonovJelena Andonov
Džedaj
937
89
1
175
09/02/2017
"Priznajte da mi žene znamo kako da se udvaramo muškarcu."
Priprema40 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno80 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano547
  • Pregledi tokom meseca6
  • Pregledi tokom sedmice2
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

  • svinjska rebra - 1 kg
  • krompir - 1 kg
  • soja sos - 1 kašičica
  • čubar
  • sok od limuna
  • šećer - prstohvat
  • maslac - 100 g
  • univezalni začin - 1 kašičica začina Vegeta
  • so
  • mirođija - po ukusu
  • beli luk - u prahu
  • biber
  • aleva paprika
* merne jedinice

Način pripreme

Rebra staviti u marinadu od soja sosa, malo šećera, bibera, čubra, aleve paprike i malo limunovog soka. Ostaviti ih da stoje u marinadi pola dana i nakon toga ih peći na roštilju.

Sotirani krompir pripremiti na sledeći način: krompir oljuštiti i naseći na kockice, nakon toga ga skuvati, ali ne prekuvati.

Zagrejati maslac i upržiti krompir ravnomerno. Na kraju posoliti, dodati vegetu, mirođiju i beli luk u prahu. Servirati uz limun, luk sa šarenom soli i šargarepu.

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar