Mleveno meso, boranija i sirevi u đuvečari

Jelena AndonovJelena AndonovDžedaj93711
21/02/2017
"Danas ćemo podeliti sa vama ovo prekrasno jelo u đuvečari, a vi ga podelite sa porodicom - ovako ukusno jelo ne može, a da se ne proba."
Priprema20 min.
Kuvanje35 min.
Ukupno55 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano787
  • Pregledi tokom meseca2
  • Pregledi tokom sedmice2
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Mleveno meso upržiti u malo ulja. Dodati nadrobljen paradajz, naseckanu papriku i boraniju.

Dodati začine i skloniti sa vatre. Dodati krem sir, naseckan na parčiće, pa promešati.

Smesu podeliti u đuvečare, odozgo narendati parčiće topljenog sira i posuti narendanim kačkavaljem.

Napraviti udubljene pa razbiti po jedno jaje.

Zatvoriti poklopcima pa peći na 200 stepeni oko 25 minuta.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar