Teleće šnicle od mlevenog mesa

28/03/2017
"Uvek možete početi sutra sa dijetom, a ove teleće šnicle treba da se pojedu pre nego što se ohlade!"
Priprema20 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno40 min.
Porcije8
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano659
  • Pregledi tokom meseca25
  • Pregledi tokom desmice5
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • mleveno meso - 1 kg telećeg
  • luk - 1 glavica
  • jaja - 2 komada
  • hleb - 2 kriške
  • začin - za mleveno meso
  • so
  • biber
  • za pohovanje
  • jaja - 2 - 3 komada
  • prezle
* merne jedinice

Način pripreme

Mleveno meso se pomeša sa sitno iseckanim lukom, hlebom (potopljenim u hladno mleko i oceđen), jaja i začine.

Dobro umesite i ostavite na, bar 30 minuta u frižideru. Od nje napravite šnicle veličine dlana.

Uvaljajte u prezle i uvijte u streč foliju. Stavite u frižider na 1 sat.

Nakon toga potapajte u umućena jaja i pržite u zagrejanoj masnoći.

Servirajte sa sezonskim prilogom.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar