Mekana teletina sa graškom

Toni Aleksov
Toni Aleksov
Početnik
29/03/2017
"Toliko nam se dopalo, da jedemo drugu porciju! Probajte, dopašće se i Vama "
Priprema15 min.
Kuvanje45 min.
Ukupno60 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano2 545
  • Pregledi tokom meseca195
  • Pregledi tokom sedmice19
  • Komentarisano1 times
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • teleće meso - 800 g
  • crni luk - 1 glavica
  • šargarepa - 2 - 3 komada
  • ulje - 3 - 4 kašike
  • aleva paprika - 1 kašičica
  • biber - 5 - 10 zrna
  • origano - prstohvat
  • grašak - 850 g, konzerviran
* merne jedinice

Način pripreme

Teletinu nasecite na kocke. U šerpu sipajte ulje i meso sa jednom čašom vode.

Dinstajte, a zatim pržite dok se meso ne zarumeni. Dodajte naseckane luk i šargarepu, so i začine.

Dolijte još 2 šolje vode i ostavite da se krčka na slaboj vatri, dok meso ne omekša potpuno.

Kada je gotovo, dodajte grašak i kuvajte još 10-15 minuta.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari (1)

Pošalji
ceca
ceca
26.05.2017 14:02
ja ponekad dodam i solju dve soka od paradajza jos je lepse
0
0

Top recepti