Pohovani riblji fileti

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
12k
1k
1k
Pohovani riblji fileti
Fotografije: Elena Stefanova Jordanova
1 / 3
29/05/2017
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema25 min.
Skuvaj10 min.
Ukupno35 min.
Porcije2
"Isproban recept za pohovanje riblje filete s kojim će se snaći i novajlije u kuhinji. A mi im želimo da im je slatko"

Potrebni sastojci

  • riblji file - 5 - 6 komada, po izboru
  • prezle - 5 - 6 kašika
  • jaja - 1 komad
  • so - 1 prstohvat
  • limun - 2 k
* merne jedinice

Način pripreme

Posolite riblje filete. Pospite ribu maslinovim uljem i sokom od limuna. Umutite jaje. Ostavite na pola sata ribu u frižideru.

U tiganju zagrejte ulje. Uvaljate filete uu jaja i nakon toga u prezle. Ispržite filete s obe strane. Po želji pospite biberom.

Servirajte sa isečenim limunom.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni: