Azijska musaka

Monika IvanovaMonika Ivanova
Šef kuhinje
139362k31
Azijska musaka
Fotografije: Stoyanka Rusenova
1 / 3
18/05/2017
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
10 min.
Kuvanje
40 min.
Ukupno
50 min.
Porcije
6
"Kako li izgleda musaka, ali u azijskoj varijanti? Probajte i znaćete!"

Potrebni sastojci

  • mlevano meso - 500 g
  • paradajz - 2 komada
  • pirinač - 2 šolje
  • kačkavalj - 150 g
  • luk - 1 glavica
  • ulje
  • biber
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Prodinstate luk zajedno s mlevenim mesom, dodate pirinač i mešate dok ne postane staklast.

Prelijete s 4 šolje vode i posolite po ukusu.

Zapeče se u posudi za pečenje, dok ne ostane samo masnoća.

Onda se pospe peršunom i biberom, odozgo se poređaju krugovi paradajza i narendate kačkavalj.

Ostavite još desetak minuta u rerni.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: