Bolonjeze sos

02/06/2017
"Svaka žena koja sebe poštuje treba da za kako se priprema Bolonjeze sos. A ostali prosto mogu samo da jedu pastu sa Bolonjeze sosom!"
Priprema10 min.
Kuvanje120 min.
Ukupno130 min.
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 830
  • Pregledi tokom meseca58
  • Pregledi tokom sedmice16
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Slanina se sitno isecka i dinsta na tihoj vatri sa sitno iseckanom šargarepom, celerom i lukom. Dodaje se mleveno meso, vino i bujon.

Kad provri, dodaje se sos od paradajza i dinsta 2 sata, i pred kraj se postepeno dodaje mleko.

Začini se po ukusu i njime se prelivaju taljatele ili šapete.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar