Boršč bez mesa

30/05/2017
"Boršč svako može da napravi, ali ovako ukusan i aromatičan boršč bez mesa, naćićete samo kod nas "
Priprema30 min.
Kuvanje50 min.
Ukupno80 min.
Porcije10
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano987
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

U maslacu izdinstaje iseckan luk, celer i šargarepu. Dinstajte 10-15 minuta i razredite sa oko 3 litre vrele vode.

Kad provri, dodajte krompir, očišćen i iseckan na kockice, i oprani pirinač. Kuvajte oko 20 minura i posolite.

Umutite žumanca sa kiselim mlekom i brašnom. Zagrejte sa malo bujona iz supe i neka zaprška provri, uz neprstano mešanje.

Vratite u supu i pospite iseckanim peršunom.

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar