Tople svinjske pihtije

09/06/2017
"Ljubav prema pihtijama je strasna i doživotna, a u ovu ćete se zaljubiti nakon prve kašike "
Priprema25 min.
Kuvanje120 min.
Ukupno145 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano605
  • Pregledi tokom meseca12
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

  • svinjsko meso - 800 g rep, noge i uši
  • celer - 50 g
  • ren - 1 supena kašika
  • jaja - 2 komada
  • lovorov list - 2 komada
  • šargarepa - 100 g
  • beli luk - 10 čenova
  • luk - 1 glavica
  • sirće
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Dobro operite noge, rep i uši i skuvajte u posoljenoj vodi zajedno sa šargarepom, lukom, celerom i lovorovim listom.

Ocedite meso i iseckajte na komade. Precedite bujom i vratite meso u njega.

Stavite ponovo da vri i začinite jajima. Začinite sirćerom i rendanim renom.

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar