Način pripreme
Zamesimo mleveno meso: Rendamo 2-3 parčeta šunke, isečemo na veoma sitno dve pečurke i dodajemo u mleveno meso. Dodajemo jaja, ulje, brašno i sitan sir. Umesimo sve veoma dobro.
Uzimamo jednokratne čaše za krem karamel i sa spoljašnje strane ih dobro oblepimo mlevenim mesom. Stavimo ih da se peku u posudi za pečenje na 200 stepeni dok ne bude polugotovo.
Za to vreme isečemo na sitno kisele krastavčiće, pečurke, salamu i šunku. Nakon što su korpice polugotove vadimo ih iz rerne, okrećemo čaše i stavljamo ih u njih da možemo da ih napunimo i da sačuvsju svoj oblik.
Nakon što smo ih okrenuli i napunili sastojcima iseckanim na sitno, posipamo sirom i kačkavaljem, stvljamo po prstohvat čubra i stavljamo u rernu da se dopeku.
Budu mnogo ukusni i bogodni su kako za predjelo tako i za glavno jelo.